carnavalskleding dames

Dames kopen meer carnavalskleding!

carnavalskleding damesUit onderzoek ik gebleken dat dames vaker kleding kopen voor carnaval dan mannen. Een van de redenen komt voor uit het aanbod in kostuums, waarbij de gehele carnavalsbranche inspeelt op dames carnavalskleding. Het onderzoek is uitgevoerd door de 3 grootste aanbieder in Nederland, waarbij de verkopen van de pakken in de afgelopen jaren zijn geanalyseerd op geslacht. Een leuke feitje is dat de kleding voor kinderen steeds populairder wordt, ouders kopen sneller een kostuum voor hun kleintje. Hierin speelt overigens ook mee dat kinderen sneller uit hun kostuum groeien en dus ook sneller nieuwe kleding nodig hebben. Dit leidt uiteindelijk weer tot goedkope carnavalskleding, omdat elk jaar een nieuw kostuum wel een erg duur grapje wordt. Tot slot komt ook naar voren dat het aanbod in de kleding voor groter is geworden. Zowel filmmaatschappijen, games en fashion iconen spelen een rol in het aanbod. Van Catwoman tot Tomb raider, van cheerleader tot Elsa van Frozen, de keuze is tegenwoordig écht reuze!

Carnavalskleding dames

De laatste jaren is carnaval meer een festival geworden dan een traditie uit het zuiden. Dit vertaalt zich ook door in het de bezoekers van dit feest. Steeds meer publiek trekt van het noorden van het land naar het zuiden, waar zoals ze zelf zeggen het échte carnaval gevierd wordt. Maar ook in de randstad zijn er kleinschalige carnavalsfeesten. Omdat vrouwen nou eenmaal meer aandacht besteden aan hun kleding, spelen de aanbieder hier ook op in. Dit leidt er, volgens het onderzoek, toe dat het aanbod in vrouwen carnavalskleding groter is dan mannen. Of zou het er toch aan liggen dat vrouwen sowieso meer geld uitgeven aan fashion benodigdheden? Met een totaal omzet van 150 miljoen aan carnavalskleding in Nederland kunnen we hieruit niet direct een conclusie trekken. Het is wel een feit dat vrouwen sneller op hun pak zijn uitgekeken en mannen meer aandacht besteden aan een kostuum van goede kwaliteit.

Meer uitgave, of meerdere kostuums?

Het onderzoek sluit af met de variatie in kleding. Mannen gaan, zoals gezegd, vaker in het zelfde kostuum opstap. In tegenstelling tot vrouwen die niet elke dag hetzelfde pakje dragen. Dit resulteert uiteindelijk in meer carnavalskleding voor dames, zowel in het aanbod als de omzet. Interessante feiten om te weten, voordat wij vrouwen al snel worden vergeleken met “the devil wears prada”. Ben je benieuwd naar welke carnavalskleding voor dames er momenteel aangeboden wordt? Neem dan een kijkje bij de winkels die het onderzoek voor ons hebben uitgezocht. Ze hebben allen een groot aanbod in zowel kleding, accessoires als versier/ schmink producten. Een tip die we meekregen voor onze lezers is wel altijd op tijd te bestellen. Door de grote drukte en de populariteit van carnaval worden pakketjes vaak pas laat op de zaterdag van carnaval bezorgd. En wanneer deze niet op tijd binnen zijn kan het feesten nog niet beginnen. Vraag dus altijd goed na wanneer de exacte lever dag is zodat je niet (letterlijk en figuurlijk) in koude kleren komt te staan. Wij wensen iedereen alvast een geweldig carnaval 2017 en horen graag welk kostuum jullie op het oog hebben voor dit jaar!

Tablet geeft vrijheid

Het grootste voordeel van een tablet is dat het een stukje vrijheid geeft. Vrijheid om te bewegen en toch gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die de tablet bied. In een tijd waar ook steeds meer plaatsen vrije wifi hebben betekent het dat je ook altijd gebruik kunt maken van het internet en de social media. Voordat de wifi zo breed beschikbaar was had je een tablet nodig die voorzien was van een SIM kaart waarbij je via je mobiele provider gebruik maakte van internet. Toen keek je dus naar andere dingen bij een tablet kopen. Dat was echter wel tegen betaling en die was over het algemeen niet mals. Er was ook nog een tijd waar je, als je geen SIM kaart had, op sommige plaatsen tijd kon kopen om gebruik te maken van hun wifi. Dat was een lucratieve handel want je betaalde zomaar 10 euro voor een uurtje. Later kon je gebruik maken van je smartphone als hotspot en zo gebruik maken van internet. Nog steeds kostbaar maar wel effectiever dan een uur te moeten kopen. In veel bedrijven is gratis wifi nu beschikbaar en ook steden beginnen het steeds meer aan te bieden. Hoe de veiligheid daarbij is lijkt toch wel wat kwetsbaarder dan een beveiligd circuit gebruiken maar als je geen vertrouwelijke informatie daar gaat delen zal het wel meevallen.

Veiligheid

Bij het gebruik van alle draadloze verbindingen zijn er risico’s. Ook bij de router van je eigen huis. Je kunt hem wel beveiligen natuurlijk en daarmee hou je de amateurs wel van de lijn af maar de echte professionals zien waarschijnlijk toch wel kansen. Niettemin is het redelijk veilig. Nadat de laptop in staat was via wifi draadloos te werken zijn ook de smartphones daartoe in staat. De smartphone is de kleinste tablet eigenlijk alleen kun je hem ook als telefoon gebruiken. Vandaar de naam Phablet (phone en tablet). Er was een tijdje waar de schermen en toestellen nog steeds kleiner moesten maar tegenwoordig kiest men toch weer voor wat grotere schermen omdat het moeilijk lezen is op kleine schermen. Aangezien de gebruikers van smartphones deze steeds meer als tablet gebruiken is het ook wel logisch. Google heeft ondertussen testen gedaan met Google glasses waarbij het scherm eigenlijk tot vlak voor je oog word gebracht en daardoor beter leesbaar zou moeten zijn. Erg succesvol is het nog niet gebleken want je hoort er al een tijdje niets meer over. Maar ongetwijfeld werkt men aan een verbeterde versie en die zien we dan weer op de markt verschijnen.

Voor een overzicht van leuke ipad aanbiedingen en cheapass samsung tablet aanbiedingen klikt u hier.

Komt een man bij de loodgieter….

Als klant van de loodgieter is het voor mij van belang dat ik weet wat hij kan, hoe snel en wat het me gaat kosten. De loodgieter moet dus snel kunnen schakelen. Hij moet zijn kennis paraat hebben, goed kunnen plannen en weten hoe hij een prijs afspreekt zonder afbreuk te doen aan zijn eigen winst. Voor de klant is winst een naar woord want hij ziet het als extra kosten. Raar eigenlijk want als hij of zij naar de baas gaat om daarvoor te werken dan maakt hij of zij ook winst, toch? Niettemin is het dus wel uitermate belangrijk dat de loodgieter ook “zijn zaak kan verkopen”. Zonder die vaardigheid gaat het een moeilijk verhaal worden want je moet eerst werk hebben om winst te kunnen maken.

Loodgieter als ondernemer en boekhouder

De loodgieter moet eigenlijk dus niet alleen loodgieter maar ook ondernemer en boekhouder zijn.  De oude loodgieters bekeken hun werk per dag of misschien een weekje vooruit. Er kwam toch wel wat langs want er waren er niet zoveel. Tegenwoordig zijn er veel loodgieters en bedrijven die loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. De spoeling is dus dunner geworden. In de economisch slechtere tijden zie je ook als eerste de zwakkere bedrijven omvallen. Jammer want vaak is er bloed, zweet en tranen in gestopt maar het bleek niet genoeg te zijn. Het geeft ook de noodzaak aan om in groter verband te gaan werken. Men kan bijna als eenmanszaak zich niet meer staande houden. Vergelijk het maar even met de kleine winkeltjes die het hebben afgelegd tegen de grootgrutters. Het is verstandig voor de kleinere bedrijven om zich te verenigen zoals ze dat ook al steeds meer doen. Klanten zijn veeleisender geworden en verwachten een 100% service, ook op zon- en feestdagen.

Samen sterk

Door zich te verzamelen kunnen ze ook beter inkopen en specialiseren. Het is bijna onmogelijk voor een eenmanszaak om zich nog op alle gebieden up to date te houden. In landen waar iedere eenpitter nog ook werkt als eenpitter moet eerst een voorschot worden betaald om de materialen in te kopen. Kom daar in Den Haag maar eens mee aan. De meeste klanten zullen je snel de deur wijzen. Het betekent niet dat de kwaliteit minder zal zijn maar het vertrouwen in de vakman is danig geschonden.

Je zult dus een buffer moeten opbouwen om je klanten terwille te zijn en ook snel in te kunnen gaan op hun vraag wil je een klus binnen halen!!

3d printen wordt steeds goedkoper

Met 3D printen kan je verschillende voorwerpen uitprinten vanuit een computerbestand. Dit wordt vervolgens in 3d gekopieerd, zodat je een echte kopie hebt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een bord kopiëren, of een kan, of een ander willekeurig gebruiksvoorwerp bijvoorbeeld een sieraad. In het begin was dit nog vooral een techniek voor bedrijven. Tegenwoordig wordt het ook steeds gemakkelijker voor consumenten om een 3d printer te kopen. Zo kun je thuis zelf aan de slag om je eigen hebbedingetjes uit te printen.

Kopen van een 3d printer

Het lijkt allemaal echt onwerkelijk als je er nog nooit van hebt gehoord, maar het is met een 3D printer tegenwoordig mogelijk om echte kopieën te maken van 3d computerbestanden. Het systeem van de 3d printer wordt al ongeveer 5 jaar succesvol gebruikt, maar heeft een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Het werd eigenlijk gebruikt voor bedrijven, maar tegenwoordig is het makkelijke voor normale consumenten en kleine ontwerpers om de 3d printer aan te schaffen en te gebruiken. Dit heeft voornamelijk te maken met de prijs van deze 3d printer. Deze is de afgelopen jaren namelijk sterk gedaald. Waar je 5 jaar voor een 3d printer nog duizenden euro’s betaalde, kun je tegenwoordig al voor enkele honderden euro’s aan een 3d printer komen. Is toch gemakkelijk om zo je eigen 3D printer in huis te hebben.

Aandacht voor de 3d printer

Voor enkele honderd euro’s kan je al beschikken over een 3D bouwpakket waarmee je zelf de 3D printer in elkaar kan zetten. Natuurlijk kan je ook een kant en klare 3d printer kopen, waarvoor je wel iets duurder moet betalen. Het is wel te verwachten dat veel meer mensen een 3D printer zullen aanschaffen. Het zal niet lang meer duren of in haast elke huishouding zal er een 3D printer gebruikt worden. Deze ontwikkeling is al wel een klein beetje begonnen. Er wordt ook heel veel aandacht besteedt voor het systeem van de 3d printer.

3D printer gebruiken

Heel veel bedrijven die een 3D printer aanschaffen, gebruiken het voor het maken van prototypen van hun producten. Een bedrijf als Apple kan hiermee dus zien hoe het ontwerp van een nieuwe iPhone er in het echt uitziet. Daarnaast wordt de 3d printer ook gebruikt voor bedrijfscadeaus of relatiegeschenken. Zo kan je het presentje personaliseren. Uniek toch! In Nederland zijn er natuurlijk ook bedrijven die 3d prints maken voor consumenten. Er zijn bedrijven die per week zelfs meer dan 1000 3D prints maken. Ze printen bijvoorbeeld objecten als sieraden en woondecoraties. Omdat de 3d printer steeds goedkoper wordt, zal deze in de toekomst ook sneller door consumenten zelf worden gekocht.

De toekomst van 3d printen

Verschillende 3D printers hebben natuurlijk verschillende werkingen. Het mag gezegd worden dat ze vanuit poeders hun eigen 3d prints maken. Deze 3d prints zijn tegenwoordig nog klein van formaat. In de toekomst is het echter wel de bedoeling dat er steeds grotere prints gemaakt kunnen worden.

Voordeel van je website voor bezoekers

Wanneer je als ondernemer je eigen website wil opzetten is het nodig dat je precies weet waarvoor en voor wie je het opzet. Het behoeft een gedegen stappen plan. Eenmaal je je plan op een rijtje het gezet kan je het gaan uitvoeren. Zorg ervoor dat je een gedegen web-ontwikkelaar aantrekt die niet al te duur is om je te helpen om je webpagina te bouwen. Een website laten maken Rotterdam kan heel voordelig.

De meerwaarde van je website

Zorg ervoor dat je opvalt wanneer je een website laat bouwen. Probeer je eigen unieke stijl eraan te geven. Ook je artikelen moeten waardevolle in formatie bevatten. Fleur je website op met interessante foto’s of video’s met leerrijke informatie. Dat trekt een bezoeker aan en zal die langer op je page blijven hangen. Ze moeten het gevoel krijgen dat ze iets erbij leren wanneer ze je website bezoeken. Een website laten maken Rotterdam kan heel voordelig.

Makkelijk vindbaar

Het belangrijkste waarnaar je moet streven is dat je website makkelijk te vinden is op de verschillende zoekmachines. Je woordkeuze en de sleutelwoorden die je gebruikt kunnen hier heel belangrijk zijn. Let ook daarop. Daarom is een goed ingerichte website de basis voor een optimaal resultaat op de zoekmachines.

Hou bezoekers langer op je website

Hou er rekening mee dat bezoekers op een website slechts enkele seconden nemen om de website globaal te scannen om te besluiten dat ze er op blijven of naar een andere gaan. Zorg er dus voor dat de uitstraling van je website maakt dat bezoekers blijven hangen. Het is overzichtelijk, alles is op de juiste plaats, men kan makkelijk de weg vinden naar de verschillende links en rubrieken. En je kleuren zijn aantrekkelijk. Een website laten maken Amsterdam kan heel gemakkelijk hier.

Waarom  bezoekers wegblijven

Natuurlijk heb je ook heel wat websites die hun doel en functie totaal missen. En dat heeft verschillende redenen tot grondslag zoals: onaantrekkelijke donkere en doffe kleuren, de teksten zijn misvormt door de gekozen lettertype dus heel erg onleesbaar. Ze hebben last van teveel vensters die als maar blijven op poppen en men moet te lang op zoek naar de juiste informatie. Dit zijn allemaal redenen dat mensen niet op de website komen of het niet meer bezoeken. Let dus daarop. Het zijn soms de kleine details die tellen.

Een goede professionele website kost tijd en geld

Je kan het in je hoofd prenten en nooit meer vergeten, maar wil je een goede en professionele website dan gaat er wel  heel wat tijd, moeite en geld in zitten. Hou er maar rekening dat je een website moet zien als een salesmanager van je bedrijf.  Je hoeft er niet lijfelijk aanwezig te zijn maar je salesmanager doet alles. Het geeft antwoord op vragen, geeft de juiste informatie, is nooit met vakantie tenzij  het een onderhoudsbeurt ondergaat. Het is een perfecte tussenschakel tussen jou en je klanten. En denk eraan het werkt 1X24 uur voor je. Dus ook wanneer je slaapt.

Dus zou je graag meer willen halen uit je bedrijf, dan is het aan te bevelen dat je een goede website laat bouwen. En dat het voldoet aan al de voorwaarden die we hier hebben besproken. Het doel uiteindelijk is dat je er je rendement uit haalt. Dat is belangrijk. Een website laten maken Amsterdam kan heel gemakkelijk hier.

Wat kost een loodgieter

Het werkgebied van een loodgieter omslaat het aanleggen en onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen.  Een goede loodgieter zal je altijd van tevoren aangeven wat zijn tarieven zijn en wat de kosten zijn voor hij met een werk begint.

Additionele kosten

Natuurlijk moet je ervan uitgaan dat niet alle loodgieters de zelfde prijs hanteren het kan van plaats tot plaatsverschillen. Dus hou daarmee dan wel rekening mee. Bepaalde loodgieters bijvoorbeeld, brengen geen voorrij kosten in rekening maar anderen juist wel dus weet zeker voordat je roept dat je op de hoogte bent als er voorrij kosten aan verbonden zijn. Er zal zeer waarschijnlijk wel een uurloon in rekening worden gebracht en vraag gelijk wanneer dat ingaat. Is het vanaf het moment dat je ze hebt gebeld en uit moeten rijden of begint het te lopen wanneer ze bij jou thuis zijn aangekomen. Met al deze kleine dingen zou je ook rekening moeten houden als je bijvoorbeeld een loodgieter rotterdam
inhuurt.

Materiaal kosten

Een belangrijk onderdeel waar je ook rekening moet houden is dat er kosten voor gebruikte materialen in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld als de loodgieter een kraan zou moeten vervangen, dan zou i als klant daarvoor moeten opdraaien. De prijsklasse van de kraan hangt helemaal van jou af van een eenvoudige kraan tot een duren designer kraan. Het is maar waar jij voor gaat.

Erkende loodgieter

Ben je toch van plan om een loodgieter in te schakelen zorg er dan voor dat je gelijk afspraak maakt met een erkende loodgieter. Dan weet je dat je goed zit. Zijn staan meestal altijd garant voor hun geleverde werkzaamheden en je kan ze altijd terug roepen als er iets mis zou kunnen zijn.

Aanleg sanitair

Iedereen heeft het nodig, iedereen moet het doen. Ja, douchen of baden je komt er  niet onder uit. Na en stressvolle dag nog even lekker onder de douch om even te ontspannen. Dan zou je toch over een goede douch moeten beschikken. Dus voor het aanleggen van een goede douche is geen luxe meer.  Maar een noodzaak. En voor het aan leggen vaneen goede douch heb je een goede loodgieter nodig die het voor je kan aanleggen.  En vergeet niet het toilet. Je moet er toch een in huis hebben sommige hebben er 2 of zelfs 3 in huis. vooral als je met veel mensen in huis woont. Met baden kan je even wachten maar met naar het toilet gaan, ja, dat gaat een stuk moeilijker. En natuurlijk wil je dat het prima doorspoelt. Ook daarvoor ben je aangewezen op een goede erkende loodgieter. Dus voor al je sanitaire grieven en luxe moet je bijvoorbeeld een loodgieter in de hand nemen. Een goede loodgieter is www.loodgieterinutrecht.com.

Ontstoppen van verstoppingen

En ja hoor daar heb je het. Het blijkt dat het water in de badkamer niet wegstroomt of het toilet loopt door of spoelt niet door omdat er een verstopping ergens in de buis is. De enige persoon die je uit deze penarie kan helpen is een goede erkende loodgieter.  De loodgieter  kan deze probleempjes heel snel oplossen omdat ze de juiste apparatuur hiervoor hebben.  Ze kunnen het probleem dan opsporen en het is zo gedaan.

Loodgieterswerkzaamheden in Nijmegen

Een loodgietersbedrijf is meestal gespecialiseerd voor al het loodgieterswerk voor in de badkamer, de keuken het toilet niet te vergeten de douche.

Sanitair

Het maakt niet uit watje zou willen hebben van een nieuwe keukenkraan of een hangend toilet tot een complete betegelde badkamer, zou een goed loodgietersbedrijf kunnen leveren. U kunt uw materialen ook uitzoeken en daarbij krijgt u ook deskundig advies. U kunt via het loodgietersbedrijf soms ook gebruik maken van brochures waaruit u een keuze kunt maken uit de verschillende materialen. Woont u toevallig in Den Haag, dan is het slim op deze loodgieter den haag te bellen. Woont u in Amsterdam, dan kunt u beter een loodgieter amsterdam bellen

Bij het ontwerpen van een  nieuwe badkamer is het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteit van de aanwezige warmwatervoorziening. In dat geval zal de goede loodgieter  je zeker afraden om geen stortdouche te laten aansluiten op je keukengeiser.

Gas

Weet u zeker dat uw gas installatie veilig is?  weet u wanneer uw geiser voor het laatst is gecontroleerd?  Voor alle antwoorden op deze vragen mag u ook terecht bij een goede loodgieter. Bij de loodgieter bent u terecht voor de controle op lekkage van de installatie door drukmetingen. Ook voor de controle op de juiste werking van beveiligingen op apparaten, met name vlambeveiliging en terugslagbeveiliging en preventief onderhoud aan gasapparaten bent u terecht bij een goede loodgieter. Met een goede loodgieter kunt u dan voor al deze zaken een afspraak maken  en die zal dan ervoor zorgen dat alles up to date is.

Water

U heeft water problemen thuis of op het werk. Last van druppelende kranen, gesprongen leidingen, ketel- of geiserstoring of lekkages dan wordt het tijd om de loodgieter in te schakelen. Het maakt niet uit waar het probleem ligt of het nu gaat om een buitenkraan, of een complete warm – en koud water installatie, een goed loodgieters bedrijf installeert of renoveert het voor u, vakkundig en degelijk.

Een goed loodgieters bedrijf adviseert u over alles op het gebied van watervoorziening en zorgen ervoor dat niets wordt vergeten.  Het wordt tijd om de wasmachine aan te sluiten of u wilt hem naar een andere ruimte verhuizen dan heft u ook daarvoor een goede loodgieter nodig. De loodgieter zal dan een volledige inventarisatie maken van wat u wilt en wat er gedaan moet worden. Er wordt gekeken naar de verschillende mogelijkheden en naar de kosten. Zo komt u dus niet voor verassingen te staan.

Riolering

En daar zit je dan weer te kijken want de riolering is verstopt. Hoe nu verder denkt u zeker. Tijd dus om de loodgieter in te schakelen. De loodgieter zal ervoor zorgen dat de verstopping wordt verholpen.  De loodgieter zal de riolering doorspuiten of met een veer ontstoppen. Maar de loodgieter zal ook de oorzaak voor u opsporen en oplossen. Want het probleem kan liggen aan ouderdom, slijtage, verzakken van de grond of het roesten van ophangbeugels.

De loodgieter is ook gespecialiseerd voor het verplaatsen of een nieuwe aanleg, zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van de afvoer voor wastafel, bad, gootsteen of vaatwasser. Ook voor het verbouwen van de keuken of de badkamer moet je een goede loodgieter inschakelen.